WIJ WETEN ALS GEEN ANDER DAT DE KAPPER IETS PERSOONLIJKS IS, DAAROM ZIEN WIJ HET NOOIT ALS PROBLEEM OM ZOVEEL MOGELIJK REKENING TE HOUDEN MET DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. U HEEFT ALTIJD DE MOGELIJKHEID, OM VOOR HET KNIPPEN, SPECIAAL BIJ UW FAVORIETE KAPPER/ KAPSTER AF TE SPREKEN. VERMELD DIT ALTIJD BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

WIJ WERKEN MET EN ZONDER AFSPRAAK, D.W.Z. DAT DE KLANTEN MET EEN AFSPRAAK ALTIJD VOOR GAAN. KOM DUS GERUST EVEN LANGS EN VRAAG WANNEER DE EERST VOLGENDE MOGELIJKHEID IS OM GEHOLPEN TE WORDEN. MOCHT HET TOCH NIET LUKKEN OM GEHOLPEN TE WORDEN DAN KUNNEN WIJ ALTIJD EVEN UW TELEFOONNUMMER NOTEREN, VOOR HET GEVAL DAT EEN AFSPRAAK VERVALT.

VEELAL HOREN WIJ BIJ EEN VOLGENDE KNIPBEHANDELING DAT MEN TUSSENTIJDS ZELF DE PONY HEEFT GEKNIPT. HET KNIPPEN VAN DE PONY, BINNEN 6 WEKEN NA UW LAATSTE KNIPBEHANDELING, ZIEN WIJ ALS SERVICE VAN DE ZAAK. EEN AFSPRAAK MAKEN HIERVOOR IS NIET MOGELIJK.

NAAST ONZE KNIP-, KLEUR-, EN OMVORMINGSBEHANDELINGEN BIEDEN WIJ U OOK DE SERVICE OM UW BRUIDSKAPSEL TE CRE╦REN EN KAN ER GEBRUIK WORDEN GEMAAKT VAN ONZE FREELANCE VISAGIST. OOK VOOR EEN SPECIALE GELEGENHEID STAAN WIJ GRAAG KLAAR VOOR EEN FEESTKAPSEL AL DAN NIET MET OF ZONDER VISAGIE.

UITERAARD DOEN WIJ ALTIJD ONZE UITERSTE BEST OM TE VOLDOEN AAN UW VERWACHTINGEN. MOCHT ER TOCH IETS NIET NAAR WENS ZIJN AAN UW KAPSEL, MELDT ONS DIT DAN. WIJ BIEDEN U EEN SERVICEBEHANDELING AAN BINNEN 1 WEEK NA DE LAATSTE BEHANDELING. HIERVOOR IS EEN NIEUWE AFSPRAAK, ONDER VERMELDING VAN HET PROBLEEM,á NOODZAKELIJK VOOR DE JUISTE PLANNING.

WIJ HOREN GRAAG EVENTUELE WENSEN EN/OF OPMERKINGEN.

STUUR EEN MAIL NAAR KLANTENREACTIE@ALEXANDERHAIRSTYLERS.NL