CrazySummer2011_header.jpg

 

50% Crazy Summer Sale korting

Omdat een zo’n optimale haarkwaliteit zeker na de zon/ vakantie erg belangrijk is voor je gewenste kapsel en/of haarkleur daarna, maken wij het je het zeer aantrekkelijk om onze haarcosmetica aan te schaffen.

In de periode 18 juli t/m 27 augustus 2016 krijg je 50% korting op het 2e product (*)

 

Direct online producten bestellen? Klik hier
Vermeld aan het einde v/d betaalprocedure bij opmerkingen “CrazySummerSale

 

Gratis Zomer Haar Tips

De zomervakantie staat voor velen voor de deur en voor wie richting de zon vertrekt…is er extra aandacht nodig voor het haar.
Om je te helpen een zo'n optimaal mogelijke haarkwaliteit, haarkleur of hoofdhuid te behouden tijdens de zomer, hebben wij de nodige tips en weetjes voor je samengesteld. Lees onze tips

 

Aangepaste opening i.v.m. vakantieperiode

Ook bij ons zijn er vakantiegangers, dus hebben we een kleinere bezetting en zijn we een aantal dagen gesloten.

Maandag

18 juli

gesloten

Dinsdag

19 juli

gesloten

Maandag

25 juli

gesloten

Dinsdag

26 juli

gesloten

Maandag

1 augustus

gesloten

Dinsdag

2 augustus

gesloten

 

Social Media

We zouden het leuk vinden als je ons volgt via social media.

facebook_icon_wit_groen.png Twitter_icon_wit_groen.png Instagram_icon_wit_groenkopie.png pinterest_icon_wit_groenkopie.png youtube_icon_wit_groenkopie.png

 

 

(*) korting niet inwisselbaar tegen contanten, bestellingen via onze webshop ontvangen naderhand (na max. 30 dgn) de korting retour op hun rekening, bij orders boven de € 50,- (na verrekening van kortingen) zijn de verzendkosten GRATIS. Niet geldig i.c.m. reeds lopende aanbiedingen, reducties of kortingen. Bij lopende kortingen, reducties e.d. zal de normale prijs gehanteerd worden voor de crazysummersale-actie. Alleen geldig op onze haarcosmetica, niet op onze overige artikelen. Onjuiste online bestelingen zullen worden gecorrigeerd. I.v.m. de extra drukte tijdens deze actie zullen wij wellicht vertraagd leveren.